Det var ungefär 500 år sedan det senaste religionskriget svepte över Europa. Men nu tycks det vara igång igen. Det förra kriget startades av Martin Luther då han spikade upp sina 95 teser på en kyrkoport.
Stridsfälten låg i mellaneuropa men soldater från både nord och syd deltog. Sverige låg nästan öde. Så många ha rekryterats av armén.

Slutet på historien blev att Europa delades upp i en katolsk och en protestantisk del. Katilikerna i söder och protestanterna i norr. Katolikerna är starkare i tron än vi som lider av självförakt, självhat och anser allt svenskt barbariskt.
Därför är vi lämpligare offer för muhammedanerna som i hundratusental passerar sveriges gränser. De visar ingen tacksamhet eller vilja att anpassa sig efter våra förhållanden.Däremot har de utvecklats till omättliga kravmaskiner. De uppmuntras i sina försök att lura landet på pengar, då lagstiftningen tycks specialskriven för dem.

Men det finns en opposition mot detta härnadståg genom landet. Den består i dagens läge mest av SD:are. Den sprider sig snabbt genom landet ju fler fall av missbruk som kommer allmänheten till känna.

Kommunistmedia gör n-vis allt för att förtiga muhammedanernas härjningståg genom landet. Som om frasen alla har samma människovärde skulle göra plundringen av Sverige lagligt.

Lika dumt som att säga att det är bara 0,001 % av arberna som mördar, förstör och tar gisslan. Det är skadan de åsamkar oss som räknas. Som att säga att vi fällde bara en atombomb över en arabnäste.